KoiSkills

Als kleine jongen was ik al geïntrigeerd door het gedrag van vissen, vooral van karpers, met als doel om ze te vangen op open water. De hobby vervolgde met het houden van aquaria. Een paar jaar daarna bouwde ik mijn eerste vijver. Eén van mijn koi werd helaas ziek en ik besloot om cursussen te volgen om mijn kennis te vergroten. Zo ontmoette ik Joop van Tol.

DSCN0021 scaled

Nadat ik alle cursussen gevolgd had, was de stap naar cursussen geven klein. Immers ben ik docent Natuur- en Scheikunde van beroep. Daarnaast deed ik aan kennisdeling als actief redactielid bij KoiQuestion. Zo’n 5 jaar werkte ik intensief samen met Tiebo Jacobs en andere teamleden. Ik schreef vele artikelen, bezocht volop koishows, koidealers en kwekers.

In 2020 bedacht ik KoiSkills. Ik wil hiermee het kennisdelen voortzetten. Koi Academy past daar perfect in voor mij. Het voelt betekenisvol om een uitgebreid cursuspakket te ontwikkelen en deze aan te bieden aan hobbyisten. Met z’n allen tillen we deze hobby naar een hoger niveau en verhogen we het welzijn van onze vissen.

IMG 5321 scaled

Deel dit artikel!

600+ Cursisten hebben hier al hun kennis vergaard

Abonneer je op onze nieuwsbrief en evolueer je skills als hobbyist of professional.

Bedankt voor je inschrijving. We houden je op de hoogte
Er is een fout opgetreden, probeer het later nog eens.