Laden Evenementen

30.00Opties selecteren

Erkenning:

Heb je meerdere cursussen gevolgd en wil je aantoonbaar bewijs hebben van je opgedane kennis ook en vaardigheden? Dit kan handig zijn als u iemand wilt adviseren of wanneer u een koigerelateerde (bij)baan ambieert. Vanaf 2021 kun je bij ons een examen afnemen! Er zijn exames op twee niveaus. U kunt hier de titels “Koi Deskundige (KD)” en “Koi Specialist (KS)” mee behalen. Hiervoor dient u de bijbehorende cursussen van Koi Academy te hebben gevolgd en het betreffende examen met een voldoende te hebben afgerond. Natuurlijk is het vooral voor uzelf een erkenning van uw deskundigheid, maar het diploma wordt ook erkend door diverse verenigingen, vakhandelaren en overige Koi gerelateerde instanties.

Totstandkoming examen:

Het examen is zeer nauwkeurig tot stand gekomen en in samenwerking met de Adviesgroep Koi en vijver (AK).

Koi Specialist

Inbegrepen:

  • Koffie/Thee/Fris
  • Schrijfgerei

Curriculum:

Na het maken van het examen wordt deze nagekeken. Dit kan enige weken in beslag nemen waarna u de uitslag per mail dan wel telefonisch ontvangt. Bij een positief resultaat volgt diplomering die op een centraal moment plaats zal vinden en waartoe u persoonlijk zult worden uitgenodigd.

Docent:

Uw examinatoren kunnen bestaan uit de docenten van de Koi Academy aangevuld met mensen van de Adviesgroep Koi- en vijver. Hieronder afgebeeld Joop van Tol (links) en Marco Zegers.

Schermafbeelding 2021 02 01 om 10.55.16 1Schermafbeelding 2021 02 01 om 10.54.47 1

30.00Opties selecteren

Ga naar de bovenkant