fav icon koiacademy 01

Want Kennis delen doe je niet alleen

Geïnspireerde Koi Cursussen

Wij werken samen met veel pro-koi organisaties om middels creatieve samenwerkingen meerwaarde te creëren voor de kennisdeling die wij bieden.

We zijn er trots op dat we zo breed worden erkend en gesteund door diverse organisaties en de vakhandel. Samen zien we het belang van meer en kwalitatieve kennisdeling binnen die Koi community en maken we haar beter en meer toekomstbestendig.

PARTNER FEEDBACK

Theo de Vliegh Trital 1014

Toen we de kans kregen een samenwerking met Koi-Academy aan te gaan ging de vlag uit. De kennis en kunde die zij bieden is zo intens waardevol voor ook onze leden; het voegt echt waarde toe aan onze lidmaatschappen en daar zijn we trots op.

THEO DE VLIEGH, Voorzitter KoiCave
Schermafbeelding 2021 02 27 om 01.29.27

Koi Academy is zo ongeveer het beste initiatief dat je kunt hebben voor de Koi  in Nederland in deze tijd. Nergens vind je meer inhoudelijke en krachtige informatie dan daar. Iets dat we van harte ondersteunen als AB Koi Marum.


ARJAN BREMER, Koidealer in Marum
Schermafbeelding 2021 02 27 om 01.46.27

Samen krachten bundelen maakt verbreding van kennis mogelijk. Wij erkennen de cursussen en helpen in de totstandkoming van de examens. We verwijzen mensen waar we thuis komen actief naar de cursussen om hun kennis bij te spijkeren.


RENÉ GROOTSCHOLTEN, Adviesgroep Koi en vijver